ZunRun

#oranje editie 🤴🏼

Op zaterdag 23 april om 10 uur hebben we een speciale editie van de ZunRun.
Dit keer kunnen we gelukkig tegelijk starten en zal de sfeer er dus al lekker vroeg in zitten. We starten dit jaar bij de Stadshoeve in de stal waar nu de lammetjes nog aan het dartelen zijn.
Je hebt de mogelijkheid om 5 of 10 km te rennen of wandelen.

Kosten: 1 Zeuro

Voor het aanmoedigende publiek is de bar in de hooischuur geopend voor een versnapering.

Er is voor de jonge Zunderdorpers zelfs een KidsZunRun🐥 deze zal iets later in de middag zijn, rond 14.30 en heeft een ander startpunt.

We horen graag al snel of je meedoet.
Natuurlijk kunnen ook wandelaars en hondenuitlaters weer meedoen. 🐶🐩🦮

Voor de ochtend zijn we ook op zoek naar 2 vrijwilligers die de weg willen vrijhouden voor een korte periode bij start en finish rond de Stadshoeve en een EHBO-er/AED-er❤️‍🩹 die paraat wil staan.

We willen iedereen er op attenderen dat het een kleinschalig evenement is zonder afgezet parcours. De verkeersregels die normaal gelden gelden dan ook. Er is geen tijdsregistratie en geen verzorgingspost. Je moet dus goed op jezelf passen. Meedoen dus op eigen risico is en belangrijker dan winnen😇
Voor de deelnemers zal de Zunrun appgroep weer worden geactiveerd: Open deze link om deel te nemen aan de WhatsApp groep: ZunRun. Geef in de app even aan of je meedoet aan de run (5,10 of kids)
Als je niet mee wilt doen kun je je evt uitschrijven voor de app of hem tijdelijk op dempen zetten.

Veel succes met de voorbereiding! 🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♂️
Leuk om jullie te zien op de 23e, zodat we de oranjeweek fris en gezond in kunnen luiden!

Amber, Femke, Gert-jan en Willem
Team ZunRun